Img
Cine Πολεμικό Μουσείο

Ο νέος θερινός κινηματογράφος στην καρδιά της Αθήνας!

Cine Πολεμικό Μουσείο

Για όσους αναζητούν μια νέα εμπειρία στο θερινό σινεμά, το Cine Πολεμικό Μουσείο, σας καλωσορίζει όλους, για να απολαύσετε άψογες προβολές με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εικόνα και ήχο στην ατμόσφαιρα ενός αστικού κήπου, που με πολλή φροντίδα έχει δημιουργήσει η ομάδα του κινηματογράφου.

Το Cine Πολεμικό Μουσείο είναι ένα μέρος συνάντησης και αλληλεπίδρασης των σινεφίλ αλλά και όσων θέλουν να απολαύσουν μια εμπειρία που συνδυάζει ψυχαγωγία και χαλάρωση σε μια όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης απέναντι από το πάρκο Ριζάρη.

Δίπλα ακριβώς από το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών η οθόνη του κινηματογράφου ανάβει και παρουσιάζει ταινίες πρώτης προβολής, παιδικές ταινίες και μεγάλες επιτυχίες παρελθόντων χρόνων, ενώ το μπαρ του σινεμά προσφέρει στους επισκέπτες κλασικά snacks και ποτά, αλλά και δροσερά κοκτέιλ και finger food.

Πίσω από το νέο αυτό εγχείρημα βρίσκονται οι επιχειρηματίες Πάνος Παπαδάκος, Τάσος Τζαρίμας και Γιώργος Τσιτόπουλος που προέρχονται από τον χώρο της εστίασης και έχουν ως όραμα τη δημιουργία ενός θερινού κινηματογράφου στο κέντρο της Αθήνας που θα προσφέρει στους θεατές υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Με πρωτοποριακές ιδέες που συναντάμε μόνο σε κλειστές αίθουσες, όπως ο σχεδιασμός του χώρου με γνώμονα την αμφιθεατρική θέαση και η δημιουργία πλατείας με κλίση που χωρίζεται σε διαζώματα, το Cine Πολεμικό Μουσείο φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία του θερινού κινηματογράφου.

Επιπλέον, ο state-of-the-art εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας αλλά και το πλεονέκτημα της τοποθεσίας μεταξύ Κολωνακίου και Παγκρατίου, σε απόσταση από οικιστικές ζώνες, επιτρέπει την ένταση και ποιότητα του ήχου που απαιτείται για τη μέγιστη κινηματογραφική εμπειρία. H οθόνη του νέου κινηματογράφου εκτείνεται σε 13 μέτρα μήκος και 6 ύψος προσφέροντας στους θεατές εξαιρετική εικόνα και ανεμπόδιστη θέαση λόγω του αμφιθεατρικού σχεδιασμού του χώρου.

Με βασικό στόχο την άνεση, οι συντελεστές του νέου κινηματογράφου επέλεξαν καθίσματα διαφόρων τύπων που είναι αναπαυτικά και κατάλληλα για κάθε σωματότυπο ώστε οι θεατές να απολαμβάνουν όσο περισσότερο γίνεται την αξία της κινηματογραφικής εμπειρίας. Η χωρητικότητα του σινεμά είναι 220 θέσεων, μεταξύ των οποίων είναι τοποθετημένα τραπεζάκια για τη διευκόλυνση των θεατών και κεραμικές γλάστρες με μεσογειακά φυτά όπως ο βασιλικός και η ελιά που ενισχύουν την αίσθηση της εξωτερικής εμπειρίας δίνοντας στον θεατή μια αίσθηση γνώριμη και οικεία.

Προτεραιότητα της ομάδας του Cine Πολεμικό Μουσείο είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών σε άτομα με κινητικές δυσκολίες και γι’ αυτό δόθηκε μεγάλη σημασία στο σχεδιασμό του χώρου του κινηματογράφου ο οποίος περιλαμβάνει ειδικές θέσεις και ειδικά διαμορφωμένους διαδρόμους με τις κατάλληλες προδιαγραφές ώστε να καθιστά την πρόσβαση φιλική και προσιτή.

Η προνομιακή του θέση κάνει την μετάβαση στον κινηματογράφο εύκολη καθώς βρίσκεται δίπλα στο μέτρο του Ευαγγελισμού που είναι συγκοινωνιακός κόμβος αλλά και διπλά σε μεγάλο υπόγειο χώρο στάθμευσης οχημάτων.

Από 1/9 έως 6/9 θα παίζεται η ταινία “ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ”

Ώρες προβολής: 20:15 και 22:50

img
img